Nu duggar primörerna tätt...
Till lunch bjöds det idag
Årets första svenska Jordgubbar
Plockade i morse i Bromölla i Skåne
Vi gillar att äta dem med gräddmjölk och en gnutta socker
Vad är din favorit?
Här i fin keramikskål från Karlsbyhedens Krukmakeri i Sundborn,
är ni i krokarna i sommar så rekommenderas ett besök!
Skålen blev min för några somrar sedan
när vi tre systrar tog mamma med på en tjejig resa till Dalarna
Det kan också rekommenderas!!
Ha en fortsatt härlig söndag
Kram
ANN
Tänk jag har inte ätit jordgubbar ännu !? Vad är det med mig...hm kanske vädret !? Det hemskaste jag har varit med om 2 juni !!!! Usch & fy ! Allt i trädgården slokar ! :((
SvaraRaderaKram Anki
Jordgubbar är så ljuvligt gott!! Helst som de är med vispad grädde (utan socker)för min del!
SvaraRaderaKram Anna