Här kan du läsa om oss, Ann; innehavare av butiken Ann-Tikt & Sånt, i Mellby och Annika; innehavare av butiken Drömmar Inne & Ute, i västra Mellby. I vår gemensamma blogg skriver vi om vår passion för inredning, antikt, trädgård, mat och familj. Välkommen att följa oss båda. Allt är ju roligare när man är två!


onsdag 25 januari 2012

Inköpen har börjat!

Nu har DRÖMMAR inne & ute varit stängt i en månad och det är dags att börja tänka på öppning igen. Det kliar i fingrarna... Även om jag inte öppnar förrän till påsk så är det hög tid att se sig om efter nya roliga ting. Tyvärr snöade vår Formex-tur inne, men jag har en del nya härliga leverantörer på gång. Bla har jag lyckats hitta en underbar klädkollektion. Tack Ann för tipset!!
Så till påsk kan man hitta härliga tunikor, klänningar, mammelucker, väskor o annat kul, hos mej o DRÖMMAR inne & ute. Det ska bli jättespännande!
Här kommer lite smakprov från Capri Collection:


Annars är det motion som gäller på dagarna. Försöker få igång konditionen, som inte varit den bästa!!

NU kan man ju verkligen få långa fina promenader, med riktigt "knaster" under skorna. Stranden är också perfekt att gå på, helt plant o hårt underlag! Testa! Vi kanske ses där!
Ha en härlig onsdag-kväll.
Kram/ ANNIKA


2 kommentarer:

  1. Mmmmmm I like!!!
    Kram, Ann

    SvaraRadera
  2. Oh Annika!! you're so cool. Klader ocksa!! I like a lot :)
    Kram,
    Lill-syrran

    SvaraRadera